Winactie en decembertips

Winactie en decembertips

De decembermaand is weer begonnen. Voor veel mensen een tijd om met andere samen te zijn en te genieten. Eten en kado's staan vaak centraal in deze tijd. Ook een tijd voor goede voornemens in het nieuwe jaar.

 

Strippenkaart win actie!

 

In de eerste weken van januari verloten we 3 strippenkaarten! Deze kun je inzetten voor 3 vervolgconsulten of bioimpedantiemetingen in 2018. Kun jij wat extra coaching gebruiken om haalbare doelen en/of al je vragen over voeding en dieet te stellen? Of heb je als goede voornemen je spiermassa op te bouwen en wil je weten hoe je er nu voor staat qua spiermassa en over een aantal maanden? Doe dan mee met onze win actie!

Je kunt een email sturen naar  decemberactie@abcdietist.nl en vertel waarom jij de strippenkaart wil winnen. Je mag de strippenkaart natuurlijk ook aan iemand cadeau doen! Tussen kerst en oud&nieuw kun je ook meedoen met onze facebook actie. Like onze pagina en het actiebericht.

In de eerste week van januari maken we de winnaars bekend in ons nieuwsbericht op facebook en op de website.

Recepten

Krijg je eters met de kerst en heb je inspiratie nodig? Kijk eens bij onze recepten en pas het recept aan naar een fodmaparme, energieverrijkt/beperkt etc. variant. Volg je een koolhydraatarm dieet of wil je in verband met je diabetes weten hoeveel koolhydraten er in de extraatjes zitten? Kijk dan eens naar het overzicht /uploads/decemberlekkers.pdf om de juiste keuze te maken.

 

Decemberplan

Heb jij je leefstijl aangepast en zie je op tegen al de december etentjes? Hoe kom je die decembermaand nu door? Vraag je ABCdietist naar het decemberplan. Het helpt om vooraf een plan te maken. Is je doel in de maand december afvallen, gelijk blijven of aankomen in gewicht? En om dat te behalen, wat heb je daar voor nodig?

En vergeet niet je komt niet blijvend aan tussen kerst en oud&nieuw maar tussen oud&nieuw en kerst…

 

Fijne dagen! /uploads/kerstabc.jpg